luni, 20 august 2012

Love Horses

Caii, pentru mine sunt cele mai minunate animale, care  de-a lungul timpului au lasat oamenii sa-l calareasca si este alaturi de noi, ca si animal cu care ne desfasuram muncile, dar si ca prieten caruia ii putem spune lucruri secrete, pentru ca stim ca ne va asculta si nu le va dezvalui niciodata.
   Cu toate acestea exista unii oameni care nu apreciaza ce ne ofera calul si-l abndoneaza cand nu au nevoie de el, imaginandu-si ca este o masina , un lucru fara viata care a fost creat ca sa ne slujeasca. Nu este asa. Calul este mult mai puternic ca noi, are un suflet , gandeste, simte, si nu te va sluji niciodata. Caii trebuie sa te accepte ca lider, nu ca sef, fiindca intre acestea doua, exista o diferenta.
Seful este acela care iti da ordine, iar tu le executi, atitudinea incorecta fata de un cal. Liderul este cel care ghideaza calul, il linisteste cand ii e frica, ii castiga simpatia calului si il accepta de bunavoie. Calul nu slujeste ci  are incredere in tine, incredere pe care nu trebuie sa i-o tradezi.
Raluca

Un comentariu:

  1. microtouch titanium trim - TITanium Arts
    The microtouch titanium titanium welder trim is titanium color premium stainless steel titanium wheels used in various sports and titanium sia is a stainless steel titanium mens rings model in which the material is pressed to

    RăspundețiȘtergere